Děti zahájily nový školní rok, bikeři rozjíždí podzimní sezónzu MTBOligy

Děti vyrazily do školy a zaběhlé pořádky se vrací. To znamená, že čtvrteční odpoledne (pro někoho i večery a noci) jsou vyhrazeny MTBOlize. Co nás tedy čeká v podzimním ligovém semestru?

Podzimní část ligy zahájíme 7.9. na Strahově, resp Ladronce a ve Hvězdě Bábíkovým memoriálem. Přihlášky jsou již otevřeny, takže neváhejte a přihlašujte se. Součástí této ligy je již tradičně nejtěžší orientační disciplína … no nejlepší je si přečíst rozpis :)

Další čtvrtek 14.9. se mrkneme do prostorů v okolí Kotlasky a Bobové dráhy kde se liga jela už před hooodně dlouhou dobou.

Následovat pak bude 21.9. Hvězdářova liga v okolí Chýně. I tady už jsme jezdili, ale taky už je to docela dlouho (tedy pokud se nebude prostor nějak významně překrývat s letošním APM memoriálem).

Další týden je státní svátek (28.9.) a liga tedy nebude. Původní plán bylo realizovat takové více-denní ligové klání, ale nakonec se nepodařilo zcela zajistit zamýšlené prostory a tento nápad se zatím odkládá :) Nicméně o víkendu 30.9.-1.10. budou nedaleko od Prahy (v lesích u Kostelce nad Černými lesy) probíhat závody Českého poháru MTBO, takže pokud si chce někdo zajezdit v pěkných terénech, je tímto srdečně vítán (přihlásit se lze na Open tratě, které maximálně přizpůsobíme ligovým zvyklostem).

Sezónu pak uzavře již tradiční Noční Sprint 5.10. v Ďábličáku.

Tím pádem bude mít tedy letošní liga 15 závodů, které se započítávají do žebříčku => budou se škrtat 3 nejhorší výsledky či absence. Tj pozor na to, kdo má  nějaké ambice v žebříčku, aby vám nechyběla účast na klíčovém tréninku.
V termínovce jsou započítávané tréninky s číslem, nezapočítávané kurzívou.

Nicméně …. do termínovky jsem vystavil ještě termín 12.10. , kdyby chtěl někdo trénink uspořádat, tak to s ohledem na vyhlášení v Divadle krásně časově vychází :)

A tím se dostáváme k tomu hlavnímu => Vyhlášení v Divadle bude v pondělí 23.10.2023 a již nyní se můžete přihlašovat. 

Uvidíme se ve čtvrtek … Derivátor

Komentáře k článku

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Přihlásit se

Zatím žádné komentáře.