Memoriál APM již zítra

Bude to na den přesně 5 let od prvního tréninku v tomto prostoru. Tehdy se hlavní cena udělovala za hledání letadla, vyhrál jí Míra Štochel, a z fotky je jasné, že už tehdy jsme přesně věděli, na co se letos připravit. Zase jsme jednou předběhli celý svět…

Vzhledem k extrémně velké účasti jsem se v zájmu lepšího zamaskování rozhodl posunout shromaždiště oproti rozpisu cca o 50 metrů severně do hustníku. Nejbližší parkoviště je v ulici Toužimská, ale je malé a věčně plné, tak přijeďte pokud možno na kole. Od metra Letňany je to krásná projížďka kolem letiště, když budete mít štěstí, třeba uvidíte přistávat i samotného Meresjeva:-) A po tréninku si také vychutnat výborné pivko ve Kbelském pivovaru.


Na single trailech budou možná probíhat nějaké stavební práce, jezděte v této i všech jiných oblastech opravdu velmi opatrně a pokud možno dodržujte směr okruhů. Singlíky jsou v mapě tenkou černou čarou a v reálu štěrkové, zatímco ostatní travnaté pěšiny v této oblasti jsou oranžovou linií a v reálu jsou od singlíků na první pohled odlišitelné. Oranžové jsou i okolní plochy – louky, po kterých je taktéž možné jezdit. 
Zatímco v centru platí standardní pravidlo 2 metrů odstupu od ostatních lidí, při tréninku je výjimečně zavedeno nové pravidlo, pokud jsou pěšiny blíže jak 2 metry od sebe, může se mezi nimi přejet.

Dětská trať je bezpečná v oblasti lesoparku, pole a ulic s minimální frekvencí aut. Ligová trať naopak několikrát překonává železnici i poměrně používanou silnici!!! Jezděte opatrně, ať nezabíráte místo v nemocnici pro Covidové pacienty.

Zatím vše, těším se na Vás, KLádin


PS: ještě jedna zajímavost na závěr. Další paralela s tréninkem před 5 lety je, že letos se jede Memoriál APM týden po Babickém Muničáku a tehdy se konal týden před Muničákem: https://www.mtboliga.cz/system/event_attachments/attachments/000/000/564/original/201508mapa_babickejmunicak98.jpg?1539377054

Komentáře k článku

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Přihlásit se

Zatím žádné komentáře.