Zimní MTBO Pohár je minulostí

Zimní MTBO Pohár 2020/2021 je minulostí. O tom kdo si odnáší pohár a jestli byli nějací nezmaři si můžete přečíst v tomto článku.

Zimní Pohár 2020/2021 čítal celkově 7 různých tréninků, které odstartoval Příba koncem listopadu v Hostivaři a zakončil opět Příba o Velikonocích v Křeslicích. Celkem se ho alespoň jednou zúčastnilo 81 trénujících. Sedm z nich se pyšní titulem “zimní nezmar”. Pořadatelé byli nakonec jenom čtyři, Příba pořádal hned tři tréninky, z toho dva na krabičkách, dva tréninky udělal Martin Štěňha, po jednom Jitka Tili Akrmanová a Robert Sedlecký. Vzhledem k podivné době, kterou provází různé zákazy a prapodivná nařízení, nabízely všechny tréninky “fully-contactless” režim s mapou ze skrýše, objet je šlo během delšího období. Kdo měl štěstí, mohl si díky tomu užít většinou velmi slušné počasí. Statistiky počasí totiž říkají, že nepršelo ani jednou. Párkrát sice nasněžilo, ale to se tak v zimě občas stává ;)
Detailní statistiky jsou samozřejmě k dispozici na ligovém webu: https://www.mtboliga.cz/statistika

  • Vítězství v Junior Trophy si suveréně odnáší Radek Lesage za čtyři odjeté tréninky.
  • Ženské pořadí Zimního Poháru opanovala Jitka Tili Akrmanová o pár bodů před Ivou Mědílkovou. Obě dámy jsou zárovéň i nezmarky.
  • Celkovým vítězem Zimního Poháru se stal Martin Štěňha, druhé místo bere Pavel Kurz, třetí Filip Hegner. Za zmínku určitě stojí, že Pavel Kurz se stal nejúspěšnějším účastníkem co do počtu vítězství (celkem 3), ani to mu však nestačilo na celkové vítězství.
Celkový žebříček se všemi informacemi si můžete prostudovat na webu: https://www.mtboliga.cz/zebricek
Všem vítězům i účastníkům gratulujeme! 

Vyhlášení vítězů Zimního Poháru 20/21 proběhne v rámci zatím neuskutečněného vyhlášení vítězů ročníku 2020. Ovšem kdy to bude, je zatím ve hvězdách…

Derivátor

Komentáře k článku

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Přihlásit se

Zatím žádné komentáře.