Otvírák 2021 - Stará Boleslav ... pár informací pro účastníky

Trénink ve Staré Boleslavi je víceméně připravený a tak přinášíme pár upřesňujících pokynů…
  • Pro ty co už se nemůžou dočkat bude trénink připravený už od 15:00. Poslední možnost startu je v 19:30, západ slunce ve čtvrtek pro lokalitu Stará Boleslav je přesně ve 20:28.
  • Letmý pohled na soupisku říká, že si přijede zatrénovat i Kryštof Bogar, člen zlatých českých štafet a mnohonásobný mistr světa. Možná ho doplní i jeho bývalí štafetoví kolegové Vojta Ludvík a Stránský (do Boleslavi to daleko nemají).
  • V prostoru, ostatně jako všude jinde v ČR, vydatně sprchlo, což ovšem díky písčitému podkladu skoro nepoznáte, jen snad že se už tolik nepráší. Naopak vegetace se nám rozbujela a les zazelenal. Vzhledem k tomu, že jsme ale prostor mapovali v dubnu, počítejte s menší průhledností porostů, než by se na první pohled do mapy mohlo zdát. 
  • Ligová trať má oproti rozpisu o kontrolu méně, tedy 23 kontrol (vzdálenost 14km se nemění). Mapa v měřítku 1:15000 je A4 oboustranná. Kontroly pokračují na druhé straně poslední kontrolou ze strany první (na druhé straně není trojúhelník).
  • Mapa dětské trati bude vytištěná na jednu stranu A4. Děti otáčet mapu nemusí.
  • Prostor je ze západu lemovaný silnicí, na které je momentálně díky opravám minimální provoz. Přesto dávejte pozor při nájezdu z lesa (občas tam nějaké auto projede).
  • Trénink chceme udělat “trendy”, tj maximálně bezkontaktní, apelujeme proto na všechny účastníky, aby úhradu příspěvku na mapu odbavili s předstihem prostřednictvím ligového konta (info jak to funguje v článku: Platební systém ligy. K čemu to je a jak to funguje?) a na místě jsme pak už nemuseli už nic řešit. Pokud přesto budete platit “cash”, mějte prosím připravený přesný obnos. Bude vás zřejmě docela dost, tak ať to pěkně odsýpá. 
  • V místě bude funkční on-line výsledkový servis s průběžným pořadím na adrese: http://100.116.148.81:8080/reports , ihned po vyčtení si budete moci zkontrolovat, jak jste dojeli. Play-map pro nahrání postupů pak poběží od 20:00.
Na viděnou se těší Partner Elit tým ;)

Komentáře k článku

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Přihlásit se

Zatím žádné komentáře.