Vyhlášení za dveřmi ... buďte připraveni!

Vyhlášení sezóny 2021 Pražské MTBOligy je za dveřmi. Rezervujte si místa ať v Divadle nechybíte.

Tedy vyhlášení nejenom sezóny 2021, ale také loňské 2020 a zimního Poháru 2020-2021. Tak doufejte, že do toho letos odborníci přes pandemická onemocnění nehodí vidle jako loni. Večer to bude nabitý, na co se tedy připravit a na co nezapomenout? 

Teď hned se přihlásit na slavnostní večer. Lístky můžete uhradit z konta, ušetříte si čas po příchodu do divadla.

Protože budeme vyhlašovat dva poslední ligové ročníky a ještě navíc proběhne oblíbená tombola, je potřeba trochu domácí přípravy …

Anketa o nejlepší tréninky roku 2020 a 2021 probíhá letos online a hlasovat v ní můžete až do začátku divadelního představení. 


Slavnostní večer pak zahájíme divadelním představením Válka s mloky, dorazte do divadla s předstihem. A nezapomeňte, že pro návštěvu divadla (na rozdíl od ligového tréninku) platí určitá pravidla, která je třeba následovat (https://covid.gov.cz/situace/kultura/divadla).

Po představení a krátké pauzičce se vrhneme na vyhlašování. Ceny budou tradiční, těšit se můžete na výrobky od Papi (https://www.papidorty.cz).

Kdo bude dekorován a neměl by tedy v divadle chybět?
  • Samozřejmě nesmí chybět nezmaři, vyhlašovat budeme loňské, letošní i ty co objeli komplet zimní pohár. Kompletní statistiky nezmarů jsou zde: https://www.mtboliga.cz/nezmari. Vyhlašovat budeme všechny nezmary.
  • Loňské premiérové vyhlášení Junior Trophy se bohužel nekonalo a tak si naše budou MTBO naděje užijí sladké ceny až letos. Vyhlašovat budeme první tři ročníku 2020, první tři ročníku 2021 a také vítěze junior trophy zimního poháru.
  • Pokračovat budeme vyhlášením žen-slečen-dam … ceny si odnesou první tři a také vítězka Zimního Poháru
  • Následovat bude Top10 celkového žebříčku 2020, 2021 a dekorován bude také vítěz Zimního Poháru.
  • Vyhlašování zakončí ocenění pořadatelů “Trénink roku 2020” a “Trénink roku 2021”.

Závěr večera obstará bohatá tombola … resp tak bohatá jak bohatou si jí uděláme.

Těšte se!
Derivátor & Svoby & Míša

Komentáře k článku

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Přihlásit se

Zatím žádné komentáře.