Je dobojováno ... další ročník MBTBOligy zná své vítěze

Velmi podařený Noční sprint na Ďáblickém sídlišti uzavřel sportovní část 14. ročníku MTBOligy. Těšit se tak už můžeme na Vyhlášení v Divadle, které proběhne už za pár dnů – v úterý 18.10.2022. Tj úplně to nejdůležitější je, se právě teď hned odkliknout přihlášku a zajistit si místo v hledišti. Míst není nekonečně mnoho a mohlo by se klidně stát, že to prošvihnete (každopádně přihlášky ukončíme v neděli 16.10. o půlnoci a případná zbylá místa půjdou do volného prodeje).

Pojďme se nyní společně mrknout, kdo by do Divadla rozhodně měl dorazit, protože se pro něj pečou nějaké ceny za vybojované ligové úspěchy …

1. to jsou určitě všichni Nezmaři – letos jich je přesně 11 – krásná práce
Jarda Nitka, Jaromír, KLádin, Lisa Kalinová, Martin Lesage, Martina Hanzlíčková, Matěj Mišoň, Mirek Kalina, Svoby, Tomáš Dočkal, Vítek Zýka. A jako vždy platí, že nezmarem je pouze ten, kdo se účastí všech zastávek daného ročníku, tj nejen těch sportovních.

2. to jsou určitě vítězové letošního ročníku, kterým Gratulujeme !!
Junior Trophy: Radek Lesage, Lisa KalinováProkop Zýka
Dámy: Iva Mědílková, Míša Lacigová, Jitka Tili Akrmanová
Pánové: KLádin, Honza Vacek, Martin Štěňha

3. to jsou všichni potenciálně ocenění … určitě budeme vybírat trénink roku a budeme dekorovat některé další úspěšné ligové účastníky

A taky budeme hlasovat o budoucnosti kam by se liga měla posouvat. Žádný online, ale pěkně tradičně. Tj hlasovací právo bude mít právě jen ten, kdo do Divadla dorazí.

Uvidíme se v Divadle.
Derivátor




Komentáře k článku

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Přihlásit se

Zatím žádné komentáře.