Připravte se do Divadla ... info & pokyny

Příprava je základ úspěchu nejen před tréninkem či závodem. A před nejvýznamnější kulturní událostí roku to platí dvojnásob.

Časově to půjde po sobě následovně:

  1. Příchod do divadla … ideálně přijdu na 19:00, abych nafasoval vstupenku, hlasovací lístek a ještě si stihl dát pivo a něco na zub
  2. Hlasování o důležitých věcech … hlasovací lístek nezahodím do koše, nýbrž se zamyslím, pečlivě ho vyplním a vhodím do urny … když budu mít tužku, bude to lepší, jedna záložní bude k dispozici :)
  3. Divadelní hra Král UBU … začátek 19:30 
  4. Vyhlášení 14. ročníku a výsledky hlasování .. . až skončí představení bude krátká pauza a pak se na to hned vrhneme 
  5. Tombola … bude následovat bezprostředně pak

Do každého divadla potřebuji vstupenku, to je základ. Na MTBOligové vyhlášení je to jednodušší … stačí se přihlásit a o zbytek se postarají pořadatelé. Protože máme funkční ligové konto a není mezi přihlášenými žádný sabotér (všichni mají vzorně uhrazeno) bude to v praxi fungovat tak, že vstupenku na představení nafasuješ po příchodu do Divadla.

Současně se vstupenkou nafasuješ hlasovací lístek, který vyplníš a vhodíš do tomu určené sběrné nádoby … ostatně kdo chodí k volbám tak to důvěrně zná, poslední trénink byl nedávno :). V případě MTBOliga má hlasovací právo každý, kdo dorazí do divadla, tj i Junioři mají právo volby. Ostatní kdo nepřišli jsou ostudy a mají smůlu. Na hlasovacím lístku budou 4 otázky a dozvíš se je až si ten lístek přečteš. Rozhodně se vyplatí si lehce připomenout proběhlou sezónu, ať ti jde hlasování lépe od ruky. Ovšem nejen závod roku bude předmětem volby. Nemusíš hlasovat ve všech otázkách přičemž hlasovací lístek je stále platný.

Následovat bude představení Král UBU. Řekl bych, že podtitulek: Nezadržitelný společenský vzestup jednoho zbabělého negramotného primitiva. Nestoudná groteska o prasáckosti života vezdejšího. slibuje kvalitní zábavu. Jako vždy, hru vybírala kulturní referentka Míša, čímž se jako Derivátor zbavuji odpovědnosti za její výběr :) :)

Po krátké přestávce proběhne akt Vyhlášení v tradičním duchu a i letos se můžete těšit na ceny od Papi Café z Třebíče. Když tímto městečkem na Vysočině budete někdy projíždět, určitě se stavte na náměstí Karla IV v cukrárně a ochutnejte dortíky nebo ručně vyráběné zmrzliny. 

Na závěr zbývá už jen Tombola. Nezapomeň přinést něco pěkného, čím uděláš kamarádům radost (a chceš se toho zbavit)  :).

Takže ostříhat, oholit, našminkovat, navonět, oháknout a Hurá do Divadla !

Komentáře k článku

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Přihlásit se

Zatím žádné komentáře.