Máte natrénováno?

Načasování úvodního ligového tréninku bylo úplně dokonalé. Tepoloty výrazně nad 20°C, vyschlá podložka = Příbův otvírák mohl být dokonalý. Mohl .. ale není. Důvod, proč byly úvodní tréninky zrušeny je prostý… vedení ligy bylo totiž upozorněno, že aktuální forma většiny účastníku je nevalná a tedy ligový otvírák raději odložilo na později.
 
Do doby než bude možné pořádat obvyklé tréninky při kterých se máme možnost potkat a dát si pivko, budou k dispozici různé formy individuálních tréninkových možností bez pivka za účelm získání té optimální formy * .

První individuální trénink je k dipoozici v oblasti Trojmezí:
Info jak na to si přečtěte zde:  http://prriba.unas.cz/pohar.htm
Pochlubit se svým tréninkovým úsilím můžete zde: http://play-map.com/event.php?id=388 

Vedení ligy bude vaše snažení bedlivě sledovat. A jakmile se prokáže, že nabíráte tu správnou formu, začnou zase opravdové ligové tréninky se vším všudy.

Zdraví výkonný výbor MTBOligy & Derivátor :)

 
* vždy zcela v souladu s aktálními omezeními a nařízeními)

Komentáře k článku

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Přihlásit se
15. 04. 2020 12:15
Martin Štěňha: Kontroly v neobvyklé výšce se ukázaly jako největší oříšek .. :) prostě nad sebe člověk nekouká. Každopádně Příbovi dík za možnost se projet s mapou, byť v prostoru kde i při včerejším studeném počasí bylo lidí až až.
14. 04. 2020 20:37
Iva Mědílková: Přiznám se bez mučení K7 jsem jela špatně. Nepozorně jsem ji načetla a že nevidím mléko mi došlo až později, když jsem prokličkovala skrumáží venčících se lidiček. Omlouvám se :-( I.
11. 04. 2020 12:07
Příba: Na pár stromů jsem vylezl, to jo :-) Tak bacha pro všechny, kdo pojede kontroly hledat – mlíko visí dost vysoko!
09. 04. 2020 10:50
Jakub Klapka: Když už jsme nemohli reálně, tak alespoň virtuálně děkujeme Příbovi za trénink. Představa, jak se štaflemi běhal po Chodově mě baví :)